Primera victòria en un bon partit (4-0)

Esports

A la sisena ha anat la vençuda i l'Europa ha pogut aconseguir la primera victòria de la temporada després de derrotar el Cerdanyola per un contundent 4 a 0.

El partit ha començat de forma molt travada, amb moltes interrupcions i sense un dominador clar. De mica en mica, els escapulats s'han anat fent amb el domini de la pilota, malgrat no crear ocasions clares. El gol ha arribat al minut 37, amb una aproximació per la banda esquerra de Jordi Cano, que ha vist com Guti el doblava, i aquest l'ha centrat al segon pal on arribava Pastells que ha afusellat el porter. Amb l'1-0 s'ha arribat al descans.

A l'inici de la segona meitat, Martínez ha estat a punt de fer el segon, però el seu xut des de la frontal s'ha estavellat contra el pal. Pocs minuts després, David Jiménez ha picat un córner a l'àrea petita i Alberto ha rematat de cap i ha fet el 2 a 0. Prats hauria pogut fer el tercer després de robar una pilota i plantar-se sol davant del porter, però no ha encertat amb la rematada. L'Europa no s'ha tirat enrere, i al minut 73, Jordi Cano ha marcat el tercer després d'una assistència de Pastells i una bona jugada col·lectiva. En el tram final de partit, el Cerdanyola hauria pogut fer el gol de l'honor, però el més encertat ha estat Jordi Cano, que en una de les seves carreres en velocitat ha aprofitat una errada en defensa dels visitants i ha fet el quart ja en el temps afegit.