El grup de Valls vol pactar habitatge i medi ambient

Política

La partida del Pla d’Actuació del Districte no arrencarà en la fase de negociació entre els grups municipals fins al novembre, però després del tret de sortida sobre grans conceptes que va llançar la setmaan al ple el regidor, Eloi Badia, el grup municipal de BCN pel Canvi ha estat el primer a dir-hi la seva en forma de mà estesa. El portaveu i únic conseller del grup de Manuel Valls al districte ha assegurat que està “molt amatent” a la possibilitat d’incorporar la visió pròpia en el document de mandat i que vol ser-ne “part implicada” per incorporar sobretot temes d’habitatge i medi ambient. “Creiem que si el PAD compta amb suports més enllà del govern, des del primer moment, en sortirem guanyant”, ha apuntat Daura.

El grup de Valls, que no es vol quedar en aquest mandat almenys a Gràcia amb el simbolisme d’haver ofert simplement els seus vots per investir Ada Colau, ha demanat “generositat i valentia” al govern de BCN En Comí i PSC a Gràcia i ha admès el seu caràcter de força d’oposició però alhora ha afirmat que també vol “estendre la mà al govern per als grans pactes de districte”. En aquest sentit, al marge del PAD, el grup de Valls anuncia que en el proper ple ja presentarà algunes iniciatives.