Mirades de dona en diàleg

Cultura

Fins al 18 d’octubre hi ha temps per visitar a l’Orfeó Gracienc la darrera mostra de l’artista Eulàlia Sayrach, Mirades, nascuda fa un any i mig després que l’autora penjés a l’instagram el dibuix d’una noia que li va suggerir la frase “ho dius tot amb la mirada”. A partir d’aquí, l’artista va anar explorant aquest tema amb més obres que també va mostrar a les xarxes, fins que ara han fet el salt físic a les parets de l’entitat gracienca. Cada obra es mostra amb la frase que l’acompanya a la publicació i amb alguns comentaris fets al post. La mostra convida al visitant a fer la seva pròpia ressonància escrita sobre el que li suggereixi cada mirada. Els retrats proposen així una reflexió sobre la mirada que busca enriquir-se amb la participació dels propis visitants. D’aquí el diàleg. Totes les pintures que conformen la mostra, que es va inaugurar el passat 27 de setembre, ja han estat venudes i seran cedides quan finalitzai la mostra. Els beneficis aniran a l’ONG Open Arms.