Europa de rècord: 15 gols a favor en 3 partits, abans de visitar Horta

Esports

Foto: Jordi Bautecas

Tercera golejada consecutiva de l’Europa, aquesta última contra el Santfeliuenc, per 4 a 0. En els últims tres partits disputats, els escapulats han marcat 15 gols i no n’han encaixat cap, unes dades espatarrants. Amb aquests registres, els graciencs s’han convertit en l’equip més en forma de les últimes setmanes, ja que ha estat juntament amb el Terrassa l’únic conjunt capaç d’encadenar tres victòries de forma consecutiva.

Amb la moral pels núvols, però conscients que queda molta temporada per endavant i que l’equip encara es troba a cinc punts de les posicions de playoff, els de Vilajoana visiten en la novena jornada de lliga el Feliu i Codina d’Horta, en el que serà una prova de foc pels escapulats, ja que l’equip que entrena Nacho Castro està fent una gran temporada i només ha perdut el partit que va disputar la primera jornada contra l’actual líder, La Pobla de Mafumet.

Després dels últims resultats, es preveuen pocs canvis en l’onze de Vilajoana que pràcticament ha repetit el mateix onze, amb Marc Priego a la portera, Pastells i Guti als laterals, Alberto i Cano com a parella de centrals, i Jordi Cano, Martínez i David Jiménez a la davantera. Al mig del camp, l’han format Uri, Prats i Varona en els partits contra el Cerdanyola i el Sants, mentre que contra el Santfeliuenc, Alfons Serra va ocupar el lloc de Varona, que es va perdre el partit per unes petites molèsties als adductors, i que el fa ser dubte també per aquesta setmana.

L’Europa i l’Horta són dos dels equips més golejadors de la lliga, tots dos sumen 20 gols, uns registres que només L’Hospitalet (25) supera. En aquest aspecte, per part de l’Europa destaquen els números de Jordi Cano, autor de cinc gols i que s’ha convertit en el segon màxim golejador de la lliga a un de Manuel Expósito, el davanter de L’Hospitalet. D’altra banda, Uri i Alberto estan apercebuts de sanció, i en cas de veure una targeta groga es perdrien el següent partit, contra el Castelldefels.

Els eSports busquen completar la plantilla. L’onze de novembre comença una nova temporada del futbol virtual, i l’equip de l’Europa està acabant de formar-se. El mànager escapulat, Àlex Beltry, està acabant de confeccionar l’equip i busca reforçar-lo amb un porter, un central i un migcentre defensiu. L’equip començarà a la Quarta Divisió i buscarà classificar-se per disputar el playoff d’ascens.