Dos punts menys en el temps afegit (1-1)

L’Europa s’ha quedat a trenta segons de sumar tres punts més i allargar la ratxa de victòries, però en el temps afegit, l’Horta ha aconseguit el gol de l’empat. El partit ha començat amb intensitat, i l’Horta de mica en mica ha anat fent valer la seva condició de local per començar a dominar el partit però sense encert en la rematada. Superat el minut 30 de partit, l’Europa ha patit el primer contratemps, quan Àlex Cano ha hagut de deixar el partit per molèsties musculars i el seu lloc l’ha ocupat Josa. A cinc minuts pel descans, l’àrbitre ha assenyalat un penal a favor de l’Horta, però el xut de Tacón l’ha desviat Marc Priego i ha permès a l’Europa arribar al descans amb empat a zero.

A la segona part l’Europa ha millorat les seves prestacions, la primera gran ocasió ha arribat després d’un xut llunyà de Josa que ha obligat a Yamandú a lluir-se. Poc després, després d’un refús d’un còrner, un nou xut llunyà, en aquest cas de Jordi Cano, ha netejat les teranyines de l’escaire i ha fet l’1 a 0. L’Europa ha tingut l’opció de tancar el partit en el minut 77, quan Pastells ha deixat sol a Joel Jorquera davant del porter, però el jove escapulat no ha encertat en la rematada, i en el temps afegit, Narcís Barrera, de cap i a la sortida d’un còrner ha fet l’empat a un definitiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *