Una nova golejada al Nou Sardenya (5-2)

Esports

Els aficionats de l'Europa s'estan acostumant a les golejades, després de dos 4-0, aquest matí els escapulats han guanyat el Castelldefels per 5 a 2. Les coses s'han posat de cara d'hora quan al quart d'hora de partit, un córner molt tancat de Jordi Cano l'ha rematat Alberto i ha avançat l'equip de Vilajoana. Amb el marcador a favor, l'Europa ha seguit pressionant i buscant la porteria contrària, i el premi ha arribat en el minut 37, després d'una passada a l'espai per a David Jiménez, que ha intentat assistir a Jordi Cano, la passada l'ha tallat un defensa, però el refús l'ha aprofitat Prats per fer el 2 a 0, i amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

A la represa, el Castelldefels ha millorat, i al minut 60 ha aconseguit retallar distàncies després que Peke transformés un penal provocat per unes mans d'Alberto. En els següents deu minuts l'Europa ha patit, però en el minut 70, Jordi Cano ha fet una gran jugada personal i ha assistit a Gabi, que de cap ha fet el 3 a 1 i ha donat tranquil·litat als escapulats. El tram final de partit ha estat un festival de gols, en el minut 79, Jordi Cano ha fet el quart després d'aprofitar un refús del porter, dos minuts més tard, Sergi Gestí ha retallat distàncies, i un minut més tard, Jordi Cano ha fet el cinquè de l'Europa, el seu segon del partit i el vuitè a la lliga.