J. Cano: “El secret del gol és estar ben col·locat i tenir confiança”

Esports

Jordi Cano (Barcelona, 1995) ha marcat set gols en els últims cinc partits, és el pitxitxi de la lliga i està a 90 minuts d’igualar el rècord històric del club de partits consecutius marcant que van fer Manel Cros, Manel Castillo i Àlex Soto.

Vas ser el primer fitxatge de l’estiu, tenies clar que volies tornar?
Sí, tenia més ofertes de Tercera, però quan el míster va contactar amb mi no m’ho vaig pensar. Em va quedar l’espineta clavada i tinc ganes de triomfar a l’Europa.

Després d’un inici de lliga complicat, ara l’equip encadena golejades.
Ens va costar arrencar, però confiàvem que les victòries arribarien, el primer triomf contra el Cerdanyola ens va donar molta confiança. Confio en què guanyarem molts partits i penso que a casa s’escaparan pocs punts.

Pitxitxi, set gols en cinc partits, a un partit del rècord, és molta pressió?
Al vestuari em fan broma amb el rècord, però la veritat és que no hi penso. Crec que no és bo obsessionar-se amb el gol, és estar ben col·locat, tenir confiança i a vegades un punt de sort.

El pròxim rival és el líder de la lliga, i només ha encaixat quatre gols en onze jornades.
La Pobla de Mafumet ha començat molt bé la temporada, són jugadors molt joves i preparats, però crec que jugant a casa els hi plantejarem un partit molt difícil i els hi podem complicar les coses.

Heu marcat 21 gols en les últimes cinc jornades, teniu un perfil molt ofensiu.
Al míster li agrada molt jugar a l’atac, no vol que especulem sinó que marquem els màxims gols possibles. Últimament les coses ens estan sortint bé, i a mi m’agrada aquesta filosofia, crec que m’afavoreix.

Com es porta tenir el teu germà a l’equip i més amb el que representa pel club?
Crec que hi ha pocs capitans com ell a la Tercera Divisió, és una persona que ajuda a tothom al vestidor, que exigeix quan creu que ho ha de fer, que dóna molts consells als joves i penso que és un dels millors que hi pot haver.

L’objectiu ha de ser jugar el playoff?
Sens dubte, l’Europa fa anys que acaba a la part mitja o alta de la classificació, però crec que hem de ser ambiciosos, posar-nos el llistó alt i que l’objectiu sigui jugar el playoff.