A punt per enlairar

per Albert Vilardaga

Ja queden pocs dies per prendre’m un descans. La Festa Major i les vacances d’estiu sembla que ja queden molt lluny, i com a regal d’aniversari he triat desconnectar. Realment el viatge el vam escollir mesos enrere, el destí el teníem bastant clar, havíem de quadrar els quatre amics que viatgem les dates per tal que a tots ens fos compaginable amb la feina, i algun d’ells ho havia d’explicar amb delicadesa a la parella per no tenir un incendi a casa. Tot va anar succeint de mica en mica, primer vam buscar els vols i l’allotjament, amb l’objectiu que fossin a un preu assequible, però després calia comprar les entrades pels esdeveniments que volem anar a veure, que al cap i a la fi és el leitmotiv del viatge, visitar un dels epicentres de l’esport mundial, per aquesta raó vam escollir el destí.

Ens va costar una mica, ho veiem molt lluny i ens anàvem distraient: “Ja ho farem, tenim temps…”. Ara ja ho tenim a tocar, i tots encara tenim coses pendents: el visat, canviar la moneda, comprar roba d’hivern…era previsible, tampoc ens enganyarem.

Dos dels quatre ja hi hem estat, però fa bastants anys, amb la família i a l’estiu, i sempre et queden coses pendents a visitar i d’altres que tens ganes de tornar a veure. Els coneguts que hi ha estat a la tardor o hivern ens han dit que és una altra ciutat, veurem. Sort hi ha que sempre hi ha algú més previsor i que gaudeix planificant què fer en el dia a dia, sinó no ens hi posaríem pràcticament fins que comencéssim a enlairar. Esperem que tot vagi com esperem i gaudir de l’experiència. El destí: NYC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *