L’Europa tomba el líder (3-0)

Nova victòria de l’Europa, nova golejada al Nou Sardenya, i aquesta jornada contra el líder de la lliga, La Pobla de Mafumet, que només havia rebut quatre gols fins ara i s’ha vist golejat gràcies a l’home del moment, Jordi Cano, pitxitxi de la competició i autor d’un hat-trick.

El partit ja ha començat amb un avís de l’home-gol escapulat, després de rematar massa alt una centrada de David Jiménez. Pastells amb un xut creuat i el mateix Jordi Cano provant un gol olímpic han tornat a avisar el porter visitant en el primer quart d’hora de joc. Després el partit ha entrat en un tram amb poca continuïtat, molt travat per les faltes i sense domini clar per part dels dos equips. Abans del descans l’Europa intentava trobar el perill amb passades a l’espai pels seus davanters però la defensa de La Pobla ha estat atenta per deixar-los en fora de joc. Els visitants han tingut la millor oportunitat abans del descans amb un xut llunyà que ha aturat Marc Priego.

Tres minuts després de la represa ha arribat el primer gol escapulat, Varona ha passat a l’espai per a Jordi Cano qui ha xutat al pal curt i ha sorprès el porter visitant. Amb aquest gol, Cano iguala la millor ratxa del club de partits consecutius marcant. Deu minuts més tard ha arribat el segon, gran jugada del trident ofensiu al contraatac, Jordi Martínez d’esperó ha deixat per Jiménez i aquest ha assistit a Cano perquè sol davant del porter fes el 2 a 0. El tercer i definitiu també ha arribat al contraatac, després de Jiménez provés una vaselina des de fora l’àrea i acabés rematant al travesser, el refús l’ha rematat de cap Guti també al travesser i finalment Jordi Cano ha completat el seu hat-trick. Amb aquesta victòria, l’Europa pot acabar la jornada en posicions de playoff.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *