L’Europa visita el San Cristóbal després d’encadenar dos empats

Esports

L’Europa ja és l’equip de la lliga que menys partits ha perdut (2), juntament amb el líder, L’Hospitalet, però les últimes dues jornades, els escapulats no han pogut passar de l’empat i s’han quedat de moment sense una plaça per disputar el playoff d’ascens. Aquest diumenge, el conjunt de David Vilajoana visita Terrassa, el camp del San Cristóbal, que ocupa la 16a posició i està lluitant per escapar-se de les posicions de descens. A priori pot semblar un context adequat per tornar al camí de les victòries, però l’Europa ja va comprovar la temporada passada com se les gasten els del Vallès Occidental, que sent un equip recentment ascendit van aconseguir els tres punts al Municipal de Ca n’Anglada amb remuntada final inclosa, i es van emportar un empat al Nou Sardenya, també en els últims minuts del partit.

La Pobla de Mafumet és l’últim equip que ocupa les posicions de playoff amb tres punts més que l’Europa i dos més que el Sant Andreu. Queden cinc partits per acabar la primera volta, i els escapulats tenen un calendari amb dos partits de màxima exigència, L’Hospitalet i el derbi contra el Sant Andreu; dos partits contra equips classificats a la meitat de la classificació, el Manresa i el Banyoles, i el partit d’aquest cap de setmana contra el San Cristóbal, que està a la zona baixa.

El Femení A ha tancat un mes de novembre brillant, on ha sumat tres victòries i un empat. L’equip de Fran Güells té l’opció d’allargar aquesta bona dinàmica aquest cap de setmana contra el FC Mallorca Toppfootball, un equip que és cuer a la classificació, i que després d’onze jornades suma quatre punts amb sis gols a favor i 36 en contra. El següent partit ja serà l’últim de la primera volta i serà la visita del Levante Las Planas al Nou Sardenya, un rival directe a la part alta de la classificació, que posarà a prova el moment de forma de les escapulades que poden arribar a l’equador de la temporada en tercera posició.

Una altra secció del club que ha començat la temporada són els eSports. L’equip que capitaneja l’Àlex Beltry a la Quarta Divisió i després de sis partits suma deu punts i ocupa la cinquena plaça. La temporada passada, la del debut en aquesta categoria, els escapulats van quedar classificats en cinquena posició.