El maleït temps afegit (2-2)

Esports

L'Europa ha fet el més difícil, aixecar un partit que ha començat amb victòria local, però finalment, en el temps afegit, el San Cristóbal ha empatat i ha deixat els escapulats amb dos punts menys.

Inici de partit elèctric, quan només s'havia jugat un minut, Martínez ha rematat de cap un córner i un defensor ha desviat la pilota sobre la línia de gol. Al minut 15, penal a favor del San Cristóbal per falta de Marc Priego sobre Ruy Gama que ell mateix ha transformat. El penal ha deixat tocat a l'Europa que li ha costat entrar en joc fins passada la mitja hora de joc. Abans del descans l'Europa ha fet un pas endavant, però sense cap arribada perillosa.

A la represa, el San Cristóbal s'ha quedat amb deu jugadors després d'un cop de colze de Mario Cantí que ha vist la segona groga i just després ha arribat el gol de l'empat. Jordi Cano ha assistit a Prats que amb un xut creuat ha fet l'empat a un. Al minut 74 l'Europa ha fet el segon, Jordi Cano amb una canonada amb gran xut ha donat la volta al marcador. En els últims minuts els locals s'han dedicat a penjar pilotes a l'àrea, i en el temps afegit s'han emportat el premi després de provocar un penal, transformar-lo en el minut 95 i deixar de nou a l'Europa sense dos punts en el temps afegit.