EstimArt: una mirada des de la diversitat funcional a l’art

Cultura

L’exposició EstimArt, el projecte artístic del Centre Ocupacional de la Fundació Estimia, recull el treball de diferents artistes que han pintat o modelat la seva visió del món i han trobat en la creació artística un canal de comunicació més enllà de capacitats físiques o psíquiques dels seus creadors. Per introduir l’exposició s’ha preparat una xerrada sobre “Art i diversitat funcional” oberta a tothom amb Miguel Gallardo, il·lustrador i pare de la María; Josefina Rocamora, de la Fundació Estimia; Rafa Valero, actor i creador de l’obra La crua realitat; i Maribel Guillén, psicòloga a l’acidH i experta en artteràpia i alguns dels artistes creadors. I el dia 13, com a tancament de les activitats, hi ha prevista l’obra La crua realitat.

Del 2 al 13 de desembre a Lluïsos de Gràcia