L’Europa s’ha deixat set punts en el temps afegit en 15 jornades

Esports

Els pocs minuts que passen des que el delegat de camp rival aixeca el marcador on indica el temps de descompte fins al xiulet final de l’àrbitre estan sent un càstig sever per l’Europa. En quatre partits, l’equip de Vilajoana ha vist com se li escapaven punts en els últims minuts de partit i ha deixat de sumar set punts. L’últim cas va ser la setmana passada, quan l’equip havia fet el més complicat, aixecar el primer gol del San Cristóbal i posar-se per davant en el marcador, finalment els vallesans van empatar el partit des del punt de penal en el minut 95 i van deixar l’Europa amb dos punts menys.

Una història que es repeteix des de la primera jornada de lliga, amb la visita de l’Europa al camp del Vilafranca. Quan el partit semblava que acabaria en empat a zero, els locals van aconseguir el gol de la victòria en el temps afegit gràcies a un gol d’Oribe en el minut 91. A la jornada nou, els graciencs ja havien trobat el camí de la victòria, en sumaven tres de seguides, i no van aconseguir la quarta en el derbi contra l’Horta perquè a la sortida d’un córner, amb el temps reglamentari ja complet, els locals van aconseguir marcar i igualar a un el marcador a un.

Els tres següents partits de l’equip de Vilajoana van ser tres victòries més, però de nou no van poder aconseguir la quarta i el patró es va repetir. Victòria parcial al camp de l’Igualada gràcies al gol de Jordi Martínez, i en el minut 93, Martí Just va fer el gol de l’empat.

Aquests quatre finals de partit ha fet que l’Europa deixés de sumar set punts que tenia pràcticament guanyats en les primeres quinze jornades, i hagi sortit provisionalment de les posicions de playoff. Malgrat tot, l’equip segueix amb totes les opcions obertes, des de la jornada cinc, ja fa més de dos mesos que no perd un partit, té el líder de la lliga, que és L’Hospitalet a vuit punts, que serà l’últim rival abans d’acabar l’any, i està a només dos punts de les posicions de promoció d’ascens que és l’objectiu que s’ha marcat la plantilla per a aquesta temporada.

El Femení A encadena tres victòries. Un altre equip en bona forma és el de Fran Güells, que porta cinc jornades sense perdre, amb quatre victòries i un empat, i no perd un partit des de finals d’octubre. Només els dos primers classificats mantenen una millor ratxa que les gracienques. L’últim rival de l’any és el Levante Las Planas, que visitarà el Nou Sardenya amb els mateixos punts que les escapulades.