Els pisos de Ferrater a Lesseps arribaran a 630.000 euros

Societat

La promoció immobiliària del carrer Mare de Déu del Coll 10 amb Maignon projectada per l’arquitecte Carles Ferrater (vegeu L’Independent número 765) ja ha començat a difondre detalls, després que aquest estiu ja es netegessin els dos solars on s’aixecarà aquest nou projecte de housing a tocar de la plaça Lesseps. A la vista del cartell publicitari instal·lat ara fa unes setmanes, la nova finca comptarà amb un total d’11 habitatges i habitatges d’una, dues o tres habitacions, però el web concreta encara més: hi haurà preus màxims de 630.000 euros en 94 metres quadrats i la resta sempre per sobre dels 300.000 euros. Els promotors posen èmfasi en potencials veïns que vulguin un pis en una zona ben comunicada o inversors que busquin una rendibilitat d’un 5%.