L’Esperit de Nadal, ara sí, ja és aquí!

per Josep A. Torralba

Aquest dissabte 21 de desembre a la tarda, s’inaugurarà un cicle que, amb molt d’esforç, estan preparant diverses persones. A Plaça de la Vila, i fins el 3 de gener, es duran a terme multitud d’activitats dirigides, principalment, a la canalla. Hauria de semblar una cosa normal, però, lamentablement, és un fet a destacar. Últimament, s’havia anat perdent aquest esperit de Nadal tan saludable, no el comercial, sinó aquell que fa que pensem els uns amb els altres i en ajudar qui sigui perquè sí. El nostre Ajuntament l’havia deixat de banda, però, per sort, està reaccionant i deixant-se portar pels ànims d’aquesta gent, a qui ha ajudat MOLT. Ha programat també activitats, no només a Plaça del Sol amb el Nadalàctic, que ja es va fer l’any passat, sinó a diverses places, com la Plaça de la Vila de Gràcia els matins del 21, 22 i 23. Esperem que no es quedi aquí i en un futur ho facin expansiu a la resta del Districte.

La inauguració, cap a les 18 hores d’aquest dissabte, la farà L’Esperit de Nadal i tota la seva comparsa. Sortiran de Can Musons, on es farà a partir de les 17 hores la Festa de la Gent Gran, als quals saludarà, i tot seguit es dirigirà cap a Vila, on es començarà a veure el resultat de tot aquell esforç. Que la gent no falli!

Tallers de manualitats, contacontes, il·lusions, música, xocolatades, Tió, caldo calent, tallers de colles de cultura, felicitat, animacions, dolços, jocs…

Un munt de coses per poder passar una bona estona al barri. No us ho perdeu!

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *