El torneig de bàsquet infantil del Safa Claror arriba a la 26a edició

Els dies 27, 28 i 29 de desembre el Claror Sardenya (carrer Sardenya, 333) serà la seu de la 26a edició del torneig de Nadal de bàsquet en categoria infantil. Hi haurà deu equips participants del torneig, els dos equips amfitrions dels taronges més quatre femenins (Cornellà, Sant Josep, Joventut de Badalona i Sese), i quatre masculins (CN Terrassa, Martinenc, JAC Sants i UE Gaudí). Els dos primers dies es jugaran els partits eliminatoris, on els equips jugaran tots contra tots, des de les nou del matí fins a les nou de la nit, en partits que es disputaran a quatre períodes de deu minuts a temps corregut. El diumenge es jugaran els partits del tercer i quart lloc i les dues finals.

Paral·lelament als partits del torneig, els jugadors dels equips participants també competiran en els moments que no disputin els partits oficials en tres competicions de tir, que compten amb la peculiaritat que es reclamarà la participació de les famílies, amb l’objectiu que tothom passi tres dies envoltats de bàsquet per totes les bandes. En el concurs Two Ball, la pista es divideix en zones diferents de puntuació, en funció de la dificultat del tir, i durant un minut i per parelles, els jugadors han d’anar llençant de les diferents posicions per sumar el màxim de punts possibles. El segon concurs porta per nom El Repte, hi haurà quatre posicions marcades i guanyarà qui aconsegueixi encertar de totes elles en el mínim temps possible, i finalment, el Territori 6.25, on es classificaran els jugadors que més triples anotin de 15 intents. Les finals dels concursos es jugaran el diumenge, abans de les finals masculina i femenina. Tots els jugadors i jugadores participants en el torneig s’emportaran com a record una samarreta commemorativa.

En la darrera edició del torneig, els campions van ser el Safa Claror, en categoria femenina, que es van imposar a la final al Joventut de Badalona per 37 a 32, i la UE Gaudí, en categoria masculina, que va guanyar al Claret per 45 a 41 i va aixecar el títol per segon any consecutiu.

Els millors clubs de l’estat espanyol com ara el Barça, el Madrid, l’Estudiantes o el València han disputat anteriors edicions històriques del torneig, que han fet que el pavelló s’omplís de gom a gom en tres dies on es respira bàsquet de gran nivell.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *