‘El amante de los caballos’ torna a La Badabadoc i tanca el festival Catbasur

La segona i darrera obra convidada que tancarà Catbasur, el primer festival internacional de teatre unipersonal de Barcelona impulsat per La Badabadoc, serà El amante de los caballos, que torna a la sala gracienca en la seva segona temporada. L’obra està basada en el relat de Tess Gallagher, i interpretada per Anna Scannapieco sota la direcció de Lisandro Penela.

Els espectadors són testimonis del descobriment que la protagonista fa de ella mateixa a través de la història de la seva família. El relat de la seva mare. El relat de la mare condueix a la protagonista a les vides del seu avi i del seu pare, històries que podrien considerar-se fosques, però que a través de la mirada de la dona que els estima es tornen imprescindibles per aconseguir la felicitat. El amante de los caballos ha torna a La Badabadoc fins al 12 de gener de dijous a diumenge a les 20.30 h.

La peça forma part de la mostra de teatre argentí que s’inclou al festival per tal d’acostar les darreres tendències de la dramatúrgia dels país llatí. El festival -que s’emmarca en la celebració dels cinc anys de la sala ubicada al carrer Quevdo- pretén ser una plataforma de suport i promoció de la producció del teatre català.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *