Un resultat cruel (0-2)

L’Europa ha tingut ocasions clares per emportar-se el derbi, però no ha aprofitat les oportunitats i el Sant Andreu ha aprofitat un error de Priego per inaugurar el marcador i en el temps afegit i amb els graciencs bolcats en atac, els quadribarrats han fet el segon.

Ambient de luxe al Nou Sardenya en un partit que ha començat amb un gol anul·lat a l’Europa, Prats ha picat una falta al punt de penal que ha rematat al fons de la xarxa Àlex Cano, però l’àrbitre assistent ha aixecat el banderí per posició incorrecta del capità. La següent ocasió clara ha tornat a ser escapulada, centrada des de la dreta de Pastells, que ha tornat a començar el partit d’extrem, que ha rematat sol Alfons Serra, però la rematada ha sortit lleugerament desviada. La primera ocasió del Sant Andreu ha arribat a la sortida d’un córner que ha rematat Oumar per sobre el travesser. Al minut 28 ha arribat la jugada del penal, gran jugada de Guillen des del lateral que ha acabat amb penal sobre Martínez. La pena màxima l’ha xutat Jordi Cano, que ha enganyat el porter visitant però ha topat amb el travesser. No ha tornat a haver-hi oportunitats clares, el joc s’ha endurit i s’han produït les picabaralles clàssiques d’un derbi.

La igualtat ha seguit durant l’inici de la segona meitat, però al minut 52, Josu ha xutat des de fora l’àrea sense massa potència ni intenció, però Marc Priego no ha estat encertat i se l’hi ha esmunyit la pilota de les mans i ha acabat entrant. El gol ha deixat tocats als de Vilajoana que han entrat en una fase del partit amb moltes imprecisions. A mesura han anat avançant els minuts, l’Europa s’ha anat bolcant en atac, Prats i Pastells han tingut les ocasions més clares, el capità Cano ha acabat de davanter centre, i finalment, en el temps afegit, el Sant Andreu ha aprofitat una contra per marcar el 0 a 2, obra de Setien. 

El resultat final talla una ratxa de 12 partits sense perdre de l’Europa i els escapulats surten de la zona de playoff.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *