L’Europa visita Banyoles i arriba a mitja lliga aspirant al playoff

Aquest cap de setmana es disputa la jornada 19, és a dir l’últim partit de la primera volta i la lliga arribarà l’equador de la competició. L’Europa començarà la jornada fora dels llocs de playoff després de la derrota en el derbi per 0 a 2, però a només dos punts d’aquestes posicions i a cinc punts del líder. L’últim rival de la primera volta serà el Banyoles, un equip classificat en 14a posició, en zona tranquil·la, vuit punts per sobre de la promoció de descens i a nou del playoff.

Un desplaçament que a priori podria semblar més fàcil del que sembla, ja que els blanc-i-blaus són un equip molt fort a casa i més vulnerable lluny de l’Estadi Municipal. A casa, els del Pla de l’Estany han guanyat cinc dels set partits disputats, un dels contra el líder, el CE L’Hospitalet, per 3 a 1, i en canvi, fora de casa només han guanyat un partit dels deu disputats i només han sumat sis punts dels trenta en joc.

El derbi va tenir un resultat cruel per l’Europa que no va poder transformar les ocasions clares de gol, i el Sant Andreu va marcar primer en una acció aïllada i va sentenciar a la contra amb els escapulats bolcats buscant el gol de l’empat. Aquesta derrota va trencar una ratxa de dotze partits seguits sense perdre, concretament des del 22 de setembre i va suposar la primera derrota a casa aquesta temporada. Un Nou Sardenya que va viure un partit de rècord després de registrar una entrada de 3.600 espectadors, la millor entrada de la història superant els 3.140 espectadors de la final de la Copa Catalunya contra el Girona de l’any 2015.

L’Europa haurà de seguir mostrant un nivell alt de joc en els primers partits de la segona volta contra rivals directes com el Vilafranca, Terrassa, Granollers, Vilassar o Figueres. Tots ells van ser un incordi en l’inici de temporada, els graciencs no van aconseguir cap victòria (dos empats i tres derrotes) i ha estat el tram de la temporada on s’han deixat més punts.

El club ha anunciat la incorporació del sud-coreà Lee, que ja va fer la pretemporada amb l’equip.

L’Europa presenta una denúncia a la FCF pels insults de Ton Alcover. La Junta Directiva del club escapulat ha presentat davant la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita Antiviolència de la Federació Catalana de Futbol, una denúncia pels insults que va proferir el futbolista el Sant Andreu, Ton Alcover, des de la gespa del Nou Sardenya, megàfon en mà, un cop finalitzat el partit i dirigits a l’afició escapulada. La FCF ha derivat la denúncia a la Federació Espanyola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *