Torra se suma a la concentració dels dilluns en suport dels presos

No és el primer cop que hi fa acte de presència però el vespre del dia de Reis el president Quim Torra va tornar a la plaça de la Vila en la concentració de cada dilluns en suport dels presos i exiliats, que ja suma un centenar llarg de convocatòries organitzades per la plataforma GràciaLlibertat. Torra, acompanyat de la diputada i exconsellera Laura Borràs, es va afegir a l’acte, que aquest cop va estar dinamitzat per la violoncel·lista Núria Comorera i la mezzosoprano Leah Bedenko. En una breu intervenció, el president de la Generalitat va dedicar uns mots d’agraïment als veïns, de suport al vicepresident Oriol Junqueras i d’encoratjament a “persistir en la lluita”. Els assistents van interrompre la intervenció en alguns moments amb crits de “llibertat” i de “president”.

D’altra banda, aquest divendres 10 neix l’anomenat Espai GràciaRepública, un procés participatiu per establir les bases de la República catalana. Tal com van explicar dilluns a plaça de la Vila els seus impulsors, l’acte de constitució es fa amb un acte a Can Musons aquest divendres a les 19h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *