L’Europa torna al playoff (2-4)

L’Europa acaba la primera volta de la lliga en posicions de playoff gràcies a la victòria contra el Banyoles per 2 a 4. Monsó, Pastells i David Jiménez per partida doble han estat els golejadors escapulats.

L’equip de Vilajoana ha demostrat que el derbi ja és aigua passada i ha sortit al camp del Banyoles concentrat i convençut en aconseguir la victòria. En els primers deu minuts les forces han estat igualades, Jordi Cano ha llençat una falta fregant el pal, i al minut 15 ha arribat el primer gol, jugada per l’esquerra del capità Cano, que ha assistit a Sergi Monsó al segon pal i ha fet el primer gol del partit. Jordi Cano i Alberto haurien pogut fer el segon poc després, i Uri Vives, porter titular escapulat avui també ha salvat una bona ocasió del Banyoles. A la mitja hora de joc, ha arribat el segon gol, Prats ha engaltat un xut des de la frontal que he desviat oportunament Pastells per deixar el porter clavat que ha vist com la pilota entrava lentament. El tercer ha arribat just després, la pressió escapulada ha provocat un tres contra un que ha acabat amb assistència de Jordi Cano i gol de David Jiménez. Amb el 0 a 3 s’ha arribat al descans.

La segona part ha estat més plàcida i abans que es complís l’hora de joc l’Europa ha fet el quart, una contra rapidíssima de Jordi Cano ha acabat amb una nova assistència per David Jiménez que ha marcat a plaer. Amb el partit sentenciat han arribat els canvis per part dels dos equips, l’Europa s’ha relaxat i en la recta final han arribat els dos gols del Banyoles, obra de Bech i Moha.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *