British Council signa un acord amb Vedruna per estendre l’anglès al districte

L’escola Vedruna ha fet un nou pas endavant aquest curs per potenciar l’anglès i ha arribat a un acord de col·laboració amb el British Council per facilitar l’ensenyament d’aquest idioma fent servir les aules de l’escola del carrer Gran. Per la seva part, aquesta iniciativa, que ja compta amb dos grups, permet a l’acadèmia ampliar la seva oferta anomenada Young Learners també per al públic en general. “Són cursos dirigits a alumnes entre 3 i 17 anys adaptats a les necessitats de cada etapa educativa i estan oberts a tots els estudiants del districte”, explica Mark Bowthorpe, membre de British Council. La metodologia, els materials i el professorat de les classes que es fan al Vedruna és igual que el dels centres British. Més endavant, tots dos centres tenen previst fer una jornada de portes obertes per donar a conèixer aquesta iniciativa.

Aquesta mateixa fórmula es porta a terme actualment a l’escola Jesús-Maria de Sarrià, i amplia els horaris al migdia per aprofitar les estones de menjador. “Estem molt il·lusionats amb la col·laboració amb l’escola Vedruna perquè és una bona entrada perquè ens coneguin al districte, i les noves instal·lacions del centre escolar també ajuden molt; és un espai amb moltes possibilitats”, assegura Bowthorpe. Precisament el centre d’ensenyament gracienc ha anunciat aquesta setmana que prepara la Nova Escola d’Hosteleria amb els estudis de cuina, gastronomia, restauració i indústries alimentàries en una aposta per la formació professional.

I en la línia d’estendre l’oferta formativa del centre d’anglès a Gràcia, els seus responsables pretenen, com a projecte de futur encara per tancar, arribar a un acord de col·laboració amb les biblioteques del districte. “Es podrien fer contacontes en anglès, per exemple”, explica el directiu del British.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *