#Juntshofarem, la nova campanya per seguir omplint el Nou Sardenya

El conjunt escapulat comença aquest cap de setmana la segona volta de la lliga i ho fa en tercera posició, per tant en posicions de playoff. L’equip de Vilajoana també és el màxim golejador de la lliga i afronta la segona part de la competició amb la màxima ambició. Per aquest motiu, el club ha posat en marxa una nova campanya d’abonaments que porta per nom #JuntsHoFarem i que ofereix la possibilitat d’assistir a tots els partits de la segona volta al Nou Sardenya per un preu de 30 euros. Queden deu partits de lliga al Nou Sardenya, entre ells rivals importants com l’actual líder, L’Hospitalet, que visitarà Gràcia l’antepenúltima jornada de la competició, o el Granollers, que suma els mateixos punts que l’Europa i que visitarà el Nou Sardenya a principis de febrer. L’abonament es pot demanar a les oficines del club o per correu electrònic.

El rival en aquest primer partit de la segona volta és el Vilafranca, un equip que comença la jornada en setena posició, amb tres punts menys que l’Europa, i que també té com a objectiu classificar-se pel playoff a final de temporada. Els del Penedès van ser el botxí dels escapulats en la primera jornada de lliga en un partit que va acabar 1 a 0 i que el gol local va arribar en el minut 89. En la primera volta de la lliga, el Vilafranca ha aconseguit bons resultats a casa on ha guanyat sis partits i ha sumat vint punts, però en canvi, fora de casa ha estat molt irregular, ha sumat vuit punts i només ha guanyat dos partits.

En l’última jornada, l’Europa va derrotar el Banyoles per 2 a 4 en un partit que els escapulats van deixar sentenciat amb quatre gols a l’inici de la segona meitat i en què els locals només van poder maquillar en els últims deu minuts. El porter, Uri Vives, va ser titular per primera vegada defensant la porteria escapulada en substitució de Marc Priego, i Sergi Monsó, que jugava el seu segon partit com a titular de la temporada va ser l’autor del primer gol del partit i per tant del primer gol escapulat de l’any 2020.

El Nou Sardenya, un fortí pel Femení A
L’equip de Fran Güells va veure trencada la seva ratxa de victòria en la seva visita a camp del líder, l’Espanyol B, però aquesta jornada les escapulades reben la visita del Sant Gabriel, el segon classificat al Nou Sardenya, que ha estat un fortí pràcticament inexpugnable fins ara.

Jugant com a locals, el Femení A ha guanyat sis dels set partits disputats, només el filial periquito va aconseguir emportar-se els tres punts. El Sant Gabriel suma deu punts més que l’Europa i fins ara només ha perdut un partit en tota la lliga i només ha cedit dos empats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *