El Nou Sardenya es diverteix amb l’Europa (3-2)

Foto: Fran Capell

El conjunt espaulat continua una setmana més en posicions de playoff i segueix la dinàmica golejadora de tota la temporada. En la victòria contra el Vilafranca, Amantini en pròpia porta, Monsó i Jorquera han estat els golejadors.

La primera meitat ha estat entretinguda d’ocasions al Nou Sardenya. El partit ha començat amb una lesió a l’espatlla de Víctor Oribe que ha hagut de ser substituït, i abans del minut 10, Sergi Masqué ha intentat una xilena que s’ha estavellat contra el travesser de la porteria de l’Europa, defensada novament per Uri Vives. Abans del quart d’hora de joc, el Vilafranca ha tornat a avisar, i després d’un rebot, Jordi Oribe ha tornat a enviar la pilota al pal. Quan més mal estava fent l’equip visitant ha arribat el gol local, després d’una centrada lateral de Jordi Cano que ha intentat desviar Amantini però la pilota ha acabat al fons de la xarxa. Poc ha durat l’alegria escapulada, perquè només tres minuts més tard, una falta xutada per Jordi Oribe s’ha acabat enverinant i sense que ningú la toqués ha acabat al fons de la xarxa. L’Europa s’hauria pogut tornar a posar per davant després d’una bona jugada d’Alfons Serra que ha assistit a Pastells i la seva rematada s’ha estavellat al pal i després Fontanils ha salvat sobre la línia de gol. A la mitja hora de joc, un nou contraatac dels de Vilajoana ha acabat amb la pilota als peus de Jordi Cano a la banda esquerra que ha volgut sorprendre el porter amb un fort xut, que aquest ha acabat salvant amb una bona aturada. Boira ha tingut l’ocasió més clara pels visitants, però el seu xut l’ha salvat Uri Vives, i amb l’empat a un s’ha arribat al descans. 

La segona meitat ha començat amb un nou gol escapulat, després d’una centrada de David Jiménez que Monsó ha rematat des de l’àrea petita. Poc després ha arribar la jugada més inversemblant del partit, un mal entès entre Alberto i Uri Vives ha acabat amb una cessió del defensa, els locals no han pogut aprofitar l’ocasió i l’Europa s’ha estalviat un ensurt. Al minut 71, Joel Jorquera ha entrat al camp per Sergi Monsó i només quatre minuts més tard ha començat una diagonal des de la banda esquerra i abans d’entrar a l’àrea ha engaltat un xut que ha acabat a l’escaire de la porteria visitant. Amb el 3 a 1 semblava que l’Europa sentenciava el partit, però el Vilafranca no s’ha rendit, i abans del minut 80 ha fet el segon gol, obra de l’exescapulat De la Torre qui no l’ha celebrat. Joel Jorquera hauria pogut fer el quart, però el porter ha desviat la rematada, i l’Europa ha acabat sumant els tres punts. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *