Màgia Roja tanca les portes del local del carrer Alzina

L’associació cultural Màgia Roja, nascuda al 2009 a la Vila i des del 2014 instal·lada al número 20 del carrer Alzina, ha anunciat aquesta setmana que tanca definitivament les seves portes perquè la propietat “vol fer pisos” i no els renova el contracte. De tota manera, les activitats que tenien programades per aquest mes de febrer no s’han anul·lat. Màgia Roja, que ja va fer una campanya de micromecenatge per insonoritzar el local, ha agraït a les xarxes el suport de totes les persones sòcies que han contribuït a portar endavant el projecte durant els darrers cinc anys. També han anunciat que tenen previst llogar un nou local i “insonoritzar-lo a mort”.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *