El BCN Film Fest dels Verdi homenatja Éric Rohmer

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST), que aquest any se celebrarà del 17 al 24 d’abril als cinemes Verdi, ja té cartell oficial de la quara edició: una il·lustració d’un fotograma de la pel·lícula Cuento de primavera d’Éric Rohmer, cineasta a qui el festival dedica aquest any la secció Imprescindibles, coincidint amb el centenari del seu naixement. Dissenyat per Inés Martínez, la imatge intenta reflectir la profunda relació i que el festival manté amb la literatura i els llibres. De la secció oficial, el jurat del qual estarà presidit per Mercedes Sampietro, ja s’han avançat tres títols: Cuando Hitler robó el conejo rosa (Caroline Link), True history of the Kelly Gang (Justin Kurzel) i Corpus Christi (Boze Cialo).

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *