L’Europa ensopega a Terrassa (2-1)

L’Europa ha tornat de buit de Terrassa després que els locals marquessin dos gols a la primera meitat, i els escapulats només han pogut escurçar distàncies en el tram final.

El partit no ha començat bé pels interessos escapulats quan en el minut 10, Cañaveras ha rematat una falta lateral al fons de la xarxa. El conjunt de Vilajoana ha intentat reaccionar, David Jiménez ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc i poc després no encertava amb la rematada, però en el minut 23 els egarencs han aprofitat una errada escapulada i Arranz ha fet el segon gol. El gol ha deixat tocats als escapulats i ha permès als vermells jugar sense prendre riscos.

A l’inici de la segona meitat, Vilajoana ha fet entrar a Èric, el nou fitxatge escapulat, però l’Europa ha tingut moltes dificultats per generar ocasions de gol, mentre que el Terrassa, que ja havia fet la seva feina es defensava amb solvència. Al minut 89, Jordi Cano ha fet el gol escapulat, però ja era massa tard i els graciencs no han pogut arrencar cap punt aquesta jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *