Canela al·lega que ja té la llicència del KGB

La batalla legal pel Canela-KGB, que en les últimes setmanes s’ha traduït en un expedient municipal per mal ús de llicència i en la no prórroga de contracte de lloguer per part de Núñez y Navarro, no està ni molt menys resolta cap al tancament del local, com pretén la plataforma Afectats Canela. La nova empresa gestora de la discoteca, els tres socis que ara fa quatre mesos van comprar Triskel Canela a Francisco Marín, que va reobrir l’espai el 2014, ja figuren com a administradors -almenys un ja era soci de Marín- i asseguren que han culminat el procés d’absorció de Setraspa S.L., l’empresa de Lluís Llobet que fins ara havia figurat com a propietària de la llicència des dels temps del KGB. L’administrador únic oficial de Triskel Canela, Ericson Sánchez, ha confirmat que els seus advocats han presentat al·legacions a l’expedient de l’Ajuntament per mal ús de llicència activat al desembre i que es va vendre des de fonts municipals com el tancament pròxim de la discoteca. “Ens han demanat que canviem el nom a la llicència i ho estem fent”, apunta. Qüestionat sobre el fet de no haver-ho fet abans, Sánchez apunta que en aquests quatre mesos des que són propietaris hi havia un altre expedient sancionador per un detingut per possessió de marihuana, cosa que impedia completar el canvi de nom. També Sánchez ha apuntat que estan pagant una multa de 40.000 euros dels temps de Marín per incitar al consum d’alcohol. “Fem ofertes però ja no regalem alcohol”, diu.

Triskel Canela ha donat poc recorregut a la no prórroga del contracte de cinc anys més cinc que comprometia els propietaris de la llicència i llogaters de l’espai amb NyN. “El contracte obliga a renovar, i no li convé no renovar perquè la llicència és nostra”, conclou.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *