L’Europa rep el Granollers, un rival directe en la lluita pel playoff

Jornada 22 a la Tercera Divisió i hi ha quatre equips empatats a 37 punts (Sant Andreu, Granollers, Europa i Pobla de Mafumet), i només els dos primers comencen la jornada en posicions de playoff. Després de la visita a Terrassa, el segon classificat, els escapulats tornen a tenir un duel directe aquesta jornada per aconseguir l’objectiu de la temporada, i en aquest cas visita el Nou Sardenya a les 12 del migdia un rival que ha perdut sis partits en tota la temporada i cinc d’ells han estat lluny del seu estadi. Els del Vallès Oriental han passat aquest inici d’any el pitjor moment de la temporada on han encadenat tres derrotes consecutives, però la setmana passada van trencar aquesta dinàmica amb una victòria contra el Banyoles per 2 a 0.

Xerrada sobre nutrició i hàbits alimentaris
Dilluns 2 i dimarts 3 de febrer, la sala de premsa del Nou Sardenya acull la presentació i xerrada sobre el llibre Menja bé. Juga millor de nutricionista Laura Isabel Arranz. L’autora descobrirà els consells perquè els jugadors i jugadores puguin tenir una vida esportiva més saludable i per tractar els moments previs i posteriors als entrenaments i la competició de la millor manera possible en l’àmbit de la nutrició.

Les xerrades es faran en dos torns els dos dies, la primera a tres quarts de sis, i la segona a tres quarts de set. L’acte serà presentat per Francesc Tresens, responsable d’Amat Editorial i pare del Futbol Formatiu de l’Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *