Estan bojos aquests urbans!

per Josep A. Torralba

Algunes persones s’estan tornant boges. Sí, sí! No ho estic dient d’una manera tradicional o de com qui no vol la cosa, parlo amb tota racionalitat.

Hi ha una paraula al nostre diccionari que cada cop més està agafant significats dignes d’estudi: seguretat.

Un pot arribar a entendre, com és normal, que qualsevol de les activitats que es puguin fer a la ciutat de Barcelona o a Gràcia hagin d’estar subjectes a certes normes, certes directrius, certes… Però estem arribant a ratllar l’absurd dient coses fora del seny que, un personatge com jo, no esperaria i posant en perill amb totes aquestes bajanades anys de cultura popular i tradicions. Ja no són només els permisos, la burocràcia, que si això, que si allò, que també esgoten les ganes i la il·lusió d’aquells que les organitzen i de les que en gaudeixen, són anades d’olla reals i amb exigències.

Molts coneixeu Sant Medir i sabeu que pel matí surten les colles a fer els seus propis recorreguts, passant per diversos carrers, ja sigui perquè hi viuen socis de la mateixa, perquè algú ha posat un anunci, perquè espera molta gent, perquè toca… Això passa a Gràcia i a Sarrià-Sant Gervasi. També podeu saber què triga a passar una colla per un creuament.

Doncs, a Sarrià-Sant Gervasi proposen tancar tots els accessos i carrers per on passin les seves colles durant un mínim de 45 minuts i que els auxiliars que tallaran tots els carrers els pagui la Federació de Colles de Sant Medir, perquè ells no arriben a tant, i aquesta seria la qüestió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *