Una victòria amb patiment (2-1)

L’Europa ha derrotat el Granollers en un partit que ha començat amb un gol de Pastells, que ha estat expulsat abans del descans, i amb deu jugadors, Jordi Cano ha fet el segon, Pau Darbra ha marcat pels visitants de penal, però els escapulats han sabut defensar el marcador, emportar-se els tres punts i tornar a la zona de playoff.

El partit ha començat amb domini escapulat, els de Vilajoana han dominat la possessió de la pilota buscant crear ocasions a la porteria visitant. El premi ha arribat en el minut 9, quan Uri ha vist la desmarcada de Pastells des de la segona línia, ha driblat el porter a mitja sortida i ha marcat a porta buida amb el peu esquerre. A la mitja hora de joc, Pastells ha vist la primera groga per tallar una ocasió del Granollers. Marc Priego ha salvat l’empat després d’un mal refús, i Jordi Cano hauria pogut fer el segon, just abans que Pastells veiés la segona groga per culpa d’unes mans involuntàries i el partit ha arribat al descans.

Guillen ha entrat per Èric per refer la defensa. Guti ha perdonat el segon després d’una jugada ‘maradoniana’ però el seu xut ha marxat lleugerament desviat. El Granollers dominava i l’Europa buscava sortir a la contra, i així ha estat com Jordi Cano ha marcat el segon, després d’un refús a l’àrea pròpia i creuar tot el camp a l’sprint abans de superar el porter visitant. Priego ha salvat el gol visitant en el minut 72 amb una aturada sobre la línia de gol. A deu minuts pel final, després d’un xoc entre dos jugadors, l’àrbitre ha xiulat penal per mans escapulades i Pau Darbra ha marcat el 2 a 1. Joel Jorquera hauria pogut sentenciar a la contra, però el seu xut s’ha estavellat al pal llarg. El marcador ja no s’ha tornat a moure i l’Europa acaba la jornada en tercera posició amb 40 punts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *