La sisena edició de la cursa GraviCross 3×1 comença a agafar forma

El professorat de l’escola Gravi està començant a preparar una nova edició de la cursa GraviCros 3×1, la cursa cooperativa i familiar pel parc de la Creueta del Coll. La cursa, que té la peculiaritat que corren tres persones juntes de diferents edats, se celebrarà el 22 de març i les persones interessades es podran inscriure a la pàgina web a partir del 25 de febrer i fins al 7 de març.

Una de les característiques d’aquesta cursa és el seu vessant solidari, la inscripció a la cursa és gratuïta, però es posa a la venda una samarreta solidària que serveix per ajudar a finançar alguna entitat, i aquest any serà l’equip ciclista Gènesis que treballa amb l’esport adaptat i amb la inclusió a la societat dels infants a través de l’esport. L’any passat, la cursa va col·laborar amb Pallapupas, i es va aconseguir recaptar més de mil euros.

La cinquena edició de la cursa va comptar amb la presència de 250 equips i 645 participants, i va seguir la tònica de les primeres edicions d’augmentar el nombre de participants progressivament i obrir-ho cada vegada més a famílies que no formen part de l’escola. L’organització està acabant de treballar amb els tallers que completen la festa al parc de la Creueta, per tal de complementar una jornada esportiva, lúdica i familiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *