‘Els dibuixos animats de la nostra infantesa’, la nova exposició del Coll – La Bruguera

El centre cívic El Coll La Bruguera segueix amb el seu projecte de recuperació de la memòria històrica i gràfica del barri i del districte fent una clara aposta per les exposicions, entre d’altres activitats. La propera, que s’inaugura la tarda de divendres 7 de febrer, s’endinsa en els dibuixos animats de la nostra infantesa, amb una taula rodona que comptarà amb la participació de Jordi Artigas, investigador del món del cinema d’animació, i Carlos López, dissenyador de la mostra, la qual pretén reivindicar la màgia dels dibuixos animats que diversos estudis i animadors van desenvolupar als anys 70, 80 i 90. A més, l’equipament també està organitzant una visita al Museu del Còmic de Sant Cugat dissabte 15 de febrer (el grup encara resta obert a l’espera de més inscripcions).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *