El CN Catalunya lluita per entrar a les posicions de playoff

Les lligues de waterpolo s’han reprès després de l’aturada per la disputa de l’Europeu de seleccions i els primers equips del ‘Cata’ han tornat a la competició. El primer equip masculí segueix immers en la lluita per tornar a disputar el playoff després d’anys sense aconseguir-ho. Encara falta per disputar-se pràcticament tota la segona volta de la competició, els graciencs són novens amb nou punts, els mateixos punts que també té el Canoe, que és el vuitè classificat i seria l’últim equip en aconseguir el bitllet pels playoff. El duel directe contra els madrilenys pot ser definitiu, el partit de la primera volta disputat a la piscina del Canoe va acabar amb victòria pels del Tato Garcia per 10 a 11, i el de la segona volta es disputarà el mes d’abril a la piscina Sant Jordi. Pol Prat, amb 21 gols, i Miquel Gasulla, amb 12, estan sent els màxim golejadors graciencs en el que portem de temporada.

El primer equip femení, que entrena Gabor Egedi, ha aconseguit una victòria i un empat durant la primera volta i ocupa la penúltima posició l’any del retorn a la màxima categoria. Ara que ha començat la segona part de la temporada, les gracienques buscaran sumar més punts i pujar algun lloc a la classificació per evitar haver-se de disputar la permanència a la categoria en la promoció de descens contra el segon classificat de la segona categoria a finals de maig. El principal rival serà el CN Sant Feliu. Àngela Ruiz i Susana Díaz han estat les jugadores del ‘Cata’ més destacades en la primera volta amb 19 i 17 gols marcats cada una.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *