El Vedruna Gràcia i el Claret continuen a la part alta de la Primera Catalana

Amb un balanç de 12 victòries i 3 derrotes, els sèniors masculins del Bàsquet Claret i el Vedruna Gràcia i del Bàsquet Claret ocupen la part alta del grup 1 i 2 de la Primera Catalana. Els llops són líders del seu grup empatat amb el Bàsquet Martinenc, amb qui tenen encara un partit pendent que es va començar a disputar el 25 de gener, però que al cap de pocs minuts de joc es va haver d’ajornar perquè el terra del pavelló relliscava per culpa de les pluges. El tercer classificat és el Sant Adrià B amb un balanç d’onze victòries i cinc derrotes. En el grup 2 hi ha un triple empat al capdavant de la classificació entre el Ciutat Vella, l’Ipsi i l’equip de Pol Esteve.

Tots dos equips tenen com a objectiu aconseguir l’ascens a Copa Catalunya, la màxima categoria del bàsquet català. Per aconseguir-ho hauran d’aconseguir acabar la lliga regular en primera o segona posició, per aconseguir un lloc a la final a quatre de la categoria. En cas de no aconseguir-ho, si acaben la lliga en tercera o quarta posició, també tindran opció d’aconseguir l’ascens a la fase de promoció.

A la Primera Catalana femenina, els Lluïsos de Gràcia i el Safa Claror estan a la zona tranquil·la de la classificació i aquesta setmana tenen un partit de la màxima exigència, contra el primer i el segon classificat, el Joventut Les Corts i el Joventut de Badalona.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *