‘Innocència’, una proposta de monòlegs i dansa, al Cercle

Després d’haver-se estrenat el passat novembre a Terrassa, arriba ara a l’escenari del teatre del Cercle Innocència, una peça que combina monòlegs i dansa, sorgida de la creativitat de Marc Vallejo (responsable dels textos i la direcció de l’obra) i Xavier Bagà (autor de les coreografies). L’obra, programada pel 8 i 9 de febrer, vol ser una petita mostra dels diferents grups socials que van patir les atrocitats de la II Guerra Mundial. L’objectiu dels autors és convidar a la reflexió sobre el fet que el camí de l’odi no porta enlloc. La música és de Bach, excepte el Hatikva (tradicional hebrea) i Non, je ne regrette rien de l’Edith Piaf.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *