‘Dolces Paraules’, el projecte artístic de Rice, arriba a les pastisseries de Gràcia

El maig de 2008 van ser les sortides d’emergència dels Texas, que van canviar grisor per retrats de Shirley MacLaine o Anthony Perkins. També l’aparador de la pastisseria Verdi (abans de passar a les mans de Sant Tirs). I és que Rice, el jove pintor clàssic que prefereix el carrer per exposar les seves obres d’art, reprèn aquesta setmana el seu projecte més personal, Dolces paraules, una proposta de pintura i literatura catalana lgtbiq que va començar a desenvolupar el 2017, en residència amb Experimentem amb l’Art. La idea és transformar els aparadors de pastisseries centenàries de la ciutat (i així de pas reivindicar-les) en galeries a peu de carrer. Segons explica el mateix artista, el treball comprèn un recorregut per la literatura catalana del segle passat on a través de diferents retrats es representa el desig d’amors no normatius extrets de textos dels últims cents anys. L’històric establiment del carrer Gran, l’Ideal, així com la pastisseria Sant Joan, al carrer Astúries 55, ja s’hi han sumat.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *