L’Europa visita el Vilassar que es manté invicte al seu camp

L’Hospitalet, el Sant Andreu, el Banyoles, el Vilafranca, el Terrassa, el Granollers i ara el Vilassar de Mar han estat els últims rivals de l’Europa, i tots ells, excepte el Banyoles, tenen en comú que estan classificats entre els vuit primers. Un calendari molt exigent des de finals de desembre i que l’Europa està superant amb nota, només amb dues ensopegades. L’últim rival d’aquest tourmalet és el Vilassar de Mar, un equip classificat en setena posició, amb 35 punts, cinc menys que l’Europa, i que ha mostrat la seva millor versió en els partits com a local, on encara no ha perdut aquesta temporada i en l’últim partit al Municipal Xevi Ramon va derrotar el Sant Andreu per 2 a 1.

El partit de la primera volta al Nou Sardenya va acabar amb empat a dos, després que els escapulats s’avancessin al marcador dos cops, amb gols de Varona i Jordi Cano, però els del maresme aconseguissin igualar el marcador en els últims deu minuts de partit. Pel partit d’aquest diumenge, el tècnic escapulat, David Vilajoana, no podrà comptar amb un fix a l’onze titular, com Sergi Pastells, expulsat en l’últim partit, i podria tornar a l’equip inicial Jordi Martínez, després d’unes setmanes de baixa per lesió i que la setmana passada veiés el partit des de la banqueta.
Després de l’èxit del desplaçament amb autocar a Terrassa, el club ha tornat a posar a disposició dels socis, abonats i aficionats la possibilitat d’anar a animar a l’equip per un preu d’entre 3 i 7 euros.

Pressupostos aprovats: Canvi de gespa i d’instal·lació elèctrica
Una de les grans notícies de la temporada és que l’aprovació dels pressupostos de la ciutat de Barcelona inclouen inversions en obres al Nou Sardenya i al Camp de l’Àliga. En aquestes inversions es preveu la substitució total de la gespa dels dos camps, i el canvi d’instal·lació elèctrica al Nou Sardenya, per a passar tot el sistema a LED. Totes dues reformes són urgents i necessàries, i eren una reivindicació constant els últims mesos.

El Femení A busca la primera victòria de l’any. L’equip que entrena Fran Güells ha passat amb dificultats el tram més complicat del calendari i només ha pogut sumar dos punts en els últims quatre partits. Aquest diumenge les escapulades buscaran aconseguir la primera victòria del 2020 en el partit contra el Pallejà, al penúltim classificat, al Nou Sardenya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *