Remuntada amb gust agredolç (3-3)

L’Europa s’ha emportat un punt de Vilassar en un partit que ha començat perdent per 2 a 0, ha aconseguit remuntar el partit, però els locals han tornat a igualar el marcador.

El partit ha començat molt malament per l’Europa quan al minut 8 Varese ha avançat als locals després d’aprofitar una passada en profunditat, i quatre minuts més tard, Fran ha marcat el segon, de cap, a la sortida d’un córner. El gol ha deixat tocats als escapulats que han tingut moltes dificultats per generar ocasions de perill. Al minut 27, l’Europa ha tingut la primera ocasió clara, una centrada de Jordi Cano que ha rematat David Jiménez, però el porter ha refusat amb els punys. Abans del descans l’Europa ha escurçat distàncies, el ‘Capi’ Cano ha assistit a Jordi Cano i el pitxitxi ha batut el porter local. Poc després, els dos germans s’han canviat els papers, centrada de córner de Jordi Cano, i Àlex Cano ha rematat per sobre el travesser. 

La segona part ha començat molt diferent, quan només s’havia jugat un minut, i David Jiménez ha centrat un córner molt tancat i amb rosca que el porter s’ha empassat i s’ha convertit amb el gol de l’empat. Al minut 50, els escapulats han culminat la remuntada, assistència d’Alfons Serra i Martínez ha afusellat Montiel. Només cinc minuts més tard, el Vilassar ha tornat a empatar el partit gràcies a que Varese ha aprofitat una indecisió en defensa de l’Europa. Poc després, Martínez hauria pogut fer el quart, però la seva rematada l’ha desviat Montiel a córner. Al minut 66, l’Europa ha tornat a tenir una ocasió molt clara, però la rematada final de David Jiménez ha sortit per sobre el travesser. El Vilassar hauria pogut desfer l’empat, però el xut de Pluvins l’ha desviat Marc Priego a córner. Finalment els dos equips s’han repartit els punts i l’Europa es queda en quarta posició i una setmana més en llocs de playoff.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *