TVBoy aterra a Gràcia amb dos murals al carrer Robí

L’artista urbà d’origens italians i de ressò internacional TVBoy, famós per creacions com el petó entre Cristiano i Messi o la confrontació de lemes entre Trump i Greta Thumberg, ha aterrat a Gràcia amb dues creacions que encara es poden veure al carrer Robí 3, a tocar de l’Ateneu Rosa de Foc. Un mural contraposa la Gioconda amb Leonardo Da Vinci, ara que ha fet 400 anys de la seva mort, i l’altre és un crit de solidaritat a Austràlia amb dos cangurs pel drama dels incendis i el seu efecte sobre el Planeta. En un missatge a les xarxes socials, TVBoy va vincular aquest mural amb la campanya de recollida de fons per a la reconstrucció de les zones cremades. TVBoy, que segueix de prop l’actualitat política catalana amb els retrats que ha fet també de Carles Puigdemont, Artur Mas o Ada Colau, ha exposat al llarg de la seva trajectòria en galeries d’Itàlia, Dinamarca, Suïssa, Estats Units o el Líban i en museus com el Pavelló D’Art Contemporani de Milà o al Mola Museum de Porto Cervo (Sardenya).

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *