Gràcia detalla l'ampliació del pla de motos prometent sancions en dues setmanes

Gràcia desplega des d'aquest dilluns un nou intent, el tercer, d'endreçar la quantitat de motos mal aparcades que hi ha en diferents punts del districte, sobretot a la Vila i al Camp d'en Grassot, i ara ho executarà d'una manera similar a la campanya que va fer la Guàrdia Urbana el 2018 -informant i després sancionant- però també despintant les zones senyalitzades el 2014 en plataforma única. El regidor de Gràcia, Eloi Badia, i la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, han detallat el pla, de vuit zones, que començarà en la zona A (dins dels límits entre Via Augusta i carrer Gran, i entre Travessera de Gràcia i Diagonal). En aquesta zona A hi ha zones crítiques com l'entorn de plaça de la Vila però no altres com l'entorn de Verdi. L'alternativa d'aparcament del pla, que no esmenta encara cap promesa d'estrena de l'àrea verda que Badia va anunciar abans de les eleccions , seran els estacionaments de pagament soterrats "fins ara infrautilitzats" i "amb tarifes competitives", segons ha dit el regidor.