Els premis VOC, la mostra d’audiovisual en català, als Girona

La 4a edició dels Premis VOC, la mostra de curts que organitza Òmnium, arriba a Gràcia amb dues sessions als cinemes Girona el 13 i el 20 de febrer. Es tracta d’uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i altres nous formats realitzats originalment en català i incentivar la creació de nous continguts. Per a les categories de ficció (on concursen deu films) i documental (amb quatre propostes), el jurat que decidirà els premis està conformat per l’actriu Anna Bertran, l’editora Belén López, el director Marc Recha, la directora d’art Mónica Bernuy i el productor Tono Folguera. Entre les peces, Hawaii i Vaca, candidates a millor curtmetratge de ficció als Goya; Savis de l’horta, un documental que ha rebut 18 nominacions i 9 premis; i Negre de merda, provinent del DocsBarcelona. És a dir, hi ha des de curts de temàtica social (immigració, respecte als animals) a històries més còmiques o intimistes. La mostra, inaugurada aquest dijous al CineBaix de Sant Feliu de Llobregat, es podrà veure a més de 30 municipis del territori i en algunes ciutats europees.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *