L’Ajuntament expropiarà l’Evangèlic per 9 milions per fer l’institut-escola

La tramitació del nou institut-escola a l’espai del carrer Camèlies de l’Hospital Evangèlic, un cop aquest centre marxi al 22@, ha establert un primer cost d’expropiació al voltant dels 9 milions d’euros, segons detalla la memòria del pla especial que s’hi ha d’executar i que confirma no només l’anunci avançat per aquest setmanari ara fa tres setmanes (vegeu número 784) sinó també l’estructura de sis plantes pel carrer Camèlies i de tres per Alegre de Dalt. Concretament, el pla fa un càlcul d’estimació del valor de la finca de 8,6 milions i inclou un 5% més per “valor d’afecció”, cosa que suma un total de 9 milions.

El pla, no obstant això, també aclareix que l’execució de les obres per al nou equipament, que suposarà el trasllat de l’escola Teixidores des dels mòduls actuals del carrer Encarnació als terrenys de l’Evangèlic i l’afegit d’un institut de secundària per equilibrar “la descompensació actual d’oferta” entre primària i secundària al barri, “resta pendent de pressupost”.

La informació publicada ara fa tres setmanes s’ha rebut amb sorpresa en la comunitat educativa de Teixidores, pendent d’una reunió amb el Districte per aclarir els canvis de cara als propers anys, i sobretot pel cert desmentiment per part del Consorci d’Educació sobre la redefinició del projecte de l’Evangèlic cap a institut-escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *