L’Europa millora els números de l’inici de la primera volta de la lliga

Després de les cinc primeres jornades de la temporada, l’Europa només havia sumat tres punts, fruit de tres empats, i ocupava la penúltima posició, en llocs de descens. Aquest cap de setmana es disputa el cinquè partit de la segona volta, els escapulats reben diumenge a les 12 hores a la UE Figueres, un dels quatre rivals que han derrotat a l’equip de Vilajoana i va ser per un clar 3 a 1, en un dels partits més fluixos de la temporada dels escapulats. En els quatre primers partits de la segona volta l’Europa ha aconseguit dues victòries i un empat, i a falta de l’enfrontament contra els empordanesos ja ha millorat els números de l’inici de la primera volta. Malgrat que la UE Figueres ocupa la 13a posició a la lliga i està instal·lat a la zona tranquil·la, lluny del descens i dels llocs de playoff, últimament ha estat un rival incòmode per l’Europa que la temporada passada no va aconseguir la victòria en cap dels dos enfrontaments i van acabar en empat a zero.

Pel partit contra els empordanesos, el tècnic David Vilajoana recupera Sergi Pastells, que va complir la jornada passada un partit de sanció i tornarà a fer-se un lloc a la banda dreta de l’onze inicial actuant com a lateral o com a extrem. Qui no formarà part de la convocatòria és el davanter, Sergi Monsó, que ha sol·licitat la baixa del club per voluntat pròpia i ha signat pel Viladecans de Primera Catalana en busca de disputar més minuts.

El Femení A es retroba amb la victòria
L’equip de Fran Güells ha trencat una ratxa de quatre partits sense guanyar després de derrotar el Pallejà per 3 a 1, gràcies al doblet d’Andrea Porta i el gol de Clara Clemente. El pròxim partit serà contra el Vic Riuprimer, el cap de setmana de l’1 de març.

Aquesta setmana han operat a la Carla Moyano del Femení A, de la fractura del dit petit de la mà esquerra, i a la Paula López, del Femení C, del lligament creuat del genoll dret. Totes dues comencen el procés de recuperació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *