El Claret, el Virolai i el Kostka participen a la Copa Colegial de bàsquet

Gràcia està triplement representada en la competició anual de bàsquet que s’organitza entre escoles. L’escola amb més tradició en aquesta competició és el Claret, que ja sap el que és guanyar-la, tant en categoria masculina com femenina. En aquesta edició el Claret només tindrà representació femenina, un any més, Christian Sainz-Rozas és l’encarregat de dirigir l’equip i és un dels candidats a passar més rondes. El debut del Claret és a la pista dels Jesuïtes de Sarrià Sant Ignasi.

Els altres dos equips graciencs són els Jesuïtes de Gràcia – Col·legi Kostka, que es va proclamar campió femení fa dues temporades, i que tornarà a tenir representació femenina al torneig. El debut de les verdes serà contra l’Escola Thau en el que serà la reedició de la final de fa dos anys. L’Escola Virolai té doble representació, tant en categoria masculina com femenina, i el debut en primera ronda és contra l’escola Champagnat de Badalona.

Lluïsos dóna 810 euros a la Fundació Ricky Rubio
Aquesta setmana el president de la secció, Rafa Nache, ha fet entrega al pare de Ricky Rubio d’una donació de 810 euros recaptada a través de la rifa de Nadal de la secció.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *