Remuntada amb èpica (2-1)

L’Europa segueix una setmana més en posicions de playoff gràcies a la victòria contra el Figueres, que s’ha començat avançat al marcador a la primera part, però els escapulats han remuntat a la segona amb gols d’Èric i Joel Jorquera en els últims instants de partit.

El partit ha començat fred, sense un dominador clar, i amb els dos equips amb problemes per enllaçar passades. La primera ocasió clara escapulada ha estat una centrada de Jordi Cano que Èric no ha arribat a rematar gràcies a la intervenció de la defensa visitant. Els dos equips han tingut dificultats per generar ocasions, i passada la mitja hora de joc, Marc Priego ha salvat l’ocasió més clara del Figueres després de desviar un xut de Pol amb els punys. Al minut 38 ha arribat el primer gol, una pilota a l’àrea de l’Europa l’ha aprofitat Marc per engaltar un xut al pal llarg de la porteria escapulada. Amb l’avantatge visitant s’ha arribat al descans.

L’Europa ha reaccionat després del seu pas pel vestuari i a l’inici de la segona part ha igualat el marcador. Èric ha controlat una pilota a la frontal i ha engaltat un fort xut que ha superat el porter del Figueres. De mica en mica els escapulats han començat a dominar i el Figueres s’ha anat aculant. David Jiménez hauria pogut marcar el segon, però sol davant del porter no ha encertat en la rematada. Al minut 72 ha saltat al terreny de joc Joel Jorquera en substitució d’Èric i pocs minuts després ha tingut una clara ocasió però el seu xut ha marxat lleugerament desviat. Al minut 87 ha arribat el gol de la remuntada, una forta centrada de Prats que Joel Jorquera ha engaltat amb força al segon pal i ha fet embogir al Nou Sardenya. Amb aquesta victòria, l’Europa segueix una setmana més en posicions de playoff.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *