Carnaval al carrer

Després de la rua matinal al Coll amb els Escuats de la Malèfica, a la tarda el Carvaval es viurà pels carrers de la Vila i Camp d’en Grassot. Des de Jardinets i a partir de les 16 h, la rua seguirà un any més al Rei Carnestoltes pels carrers de Gràcia fins arribar a la Plaça de la Vila on Sa Majestat llegirà el Ban de i tot seguit es lliuraran els premis. A partir de les 17 h, la Rua de Carnaval de Camp d’en Grassot estarà animada per la Cia Més Tumacat i la Banda Patilla. I a les 19 h, a la plaça La Sedeta, espectacle d’animació amb el Pep Callau i Els Pepsicolen. El recorregut de la rua és Plaça de la Sedeta, Passatge Llavallol, Sant Antoni Maria Claret, Pg. Sant Joan, Travessera de Gràcia, Sardenya, Còrsega, Grassot, Industria – Passatge Llavallol i plaça de la Sedeta.

Dissabte 22 de febrer a Jardinets i plaça de la Sedeta a les 16 h i a les 17 h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *