La bodega Costa Brava ressorgeix sense perdre esperit

La bodega Costa Brava del carrer Alzina, una de les nou de Gràcia en procés de catalogació com a establiment emblemàtic protegit, ja té a punt nova etapa i data nostrada per recomençar: el proper 3 de març, Sant Medir. Després d’iniciar a mitjans de l’any passat a través dels portals immobiliaris el procés de traspàs, el tradicional punt de trobada de la Gràcia indie va tancar el 15 de desembre i ha fet obres en els dos últims mesos per reobrir amb uns arranjaments que li han mantingut l’esperit gairebé intacte.

Les noves mestresses, l’Ana Luque i la Carina López, hi han aterrat per aplicar-hi “una restauració conservadora” que compleixi amb la “idea romàntica” de posar en marxa un espai petit. El nou/vell Costa Brava seguirà sent de color vermell viu, mantindrà les neveres i les bótes (aquestes una mica més alçades per guanyar una barra cantonera) i recuperarà a l’interior les històriques lletres de la façana. “Hem fet molt perquè es vegi poc el canvi”, apunta Luque explicant detalls de terra i parets que necessitaven retocs fins.

En el nou Costa Brava hi haurà vermut, tal com demanen ja els passavolants que hi veuen les obres aquests dies, i horari eminentment de bodega (tots els dies de 18 a 23 h i migdies de cap de setmana de 12 a 16 hores; dilluns tancat). El nou toc seran les tapes i els maridatges: “ho treballarem”, diu López. “Volem que torni la gent que hi venia i que hi vingui un altre client potencial”, conclouen totes dues.

,

1 thought on “La bodega Costa Brava ressorgeix sense perdre esperit

  1. AixoEs per sa bodegua costa brava:
    Espero amb candeletes que obriu,pero mai sera com la que vaig coneixer.es impossible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *