L’escola Pau Casals rep amb sorpresa el ‘bolet’ que deixava aquest any

L’escola Pau Casals haurà de mantenir el grup addicional que va estrenar l’any 2011 com a tercera línia de P3 justament l’any que preveia desfer-se’n i quan ja havia reendreçat el projecte educatiu en aquest sentit. Així ho ha comunicat unilateralment el Consorci d’Educació en roda de premsa divendres passat i poques hores abans a la direcció del centre, fet que ha generat sorpresa i frustració en les primeres reaccions de la comunitat educativa. “Trastoca del tot el nou projecte; en cap cas ens esperàvem que ens tornés a tocar”, ha apuntat la presidenta de l’AFA, Montse Higueras.

El bolet del Pau Casals, el primer grup addicional que es va implantar a Gràcia (després vindria el del Reina Violant, el de Jujol o més recent el del Turó del Cargol), va significar passar de 50 a 75 alumnes de P3. “Aleshores vam perdre l’aula de psicomotricitat i ara ja l’havíem recuperat, però no volem renunciar a aquest espai de nou”, apunta Higueras. La decisió del Consorci ha agafat amb el peu canviat l’escola, que encara no ha pogut reunir els seus òrgans de direcció ni d’AFA per avaluar la nova situació. El Consell Escolar de Gràcia tampoc no ha estat convocat.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *