Ensopegada inoportuna (3-2)

L’Europa ha perdut contra el Cerdanyola en un partit marcat pel mal inici dels escapulats que s’han vist amb dos gols en contra abans del minut 10, han aconseguit empatar el marcador, però en els últims minuts els locals han marcat el gol de la victòria.

Deu primers minuts per oblidar, un córner mal refusat per la defensa escapulada ha acabat amb la pilota dins la porteria en el minut 1 de partit, i en el minut 6 els locals han aprofitat una contra per fer el segon contra un Europa adormit. A poc a poc els escapulats han anat entrant al partit, però el repte tornava a ser d’alçada, tot i això els locals haurien pogut fer el tercer amb una rematada que ha acabat al travesser. Abans del descans l’Europa ha reaccionat, Jordi Cano ha aprofitat una centrada de David Jiménez per escurçar distàncies i fins i tot Èric hauria pogut empatar abans de la mitja part.

A la segona part l’Europa s’ha vist obligat a prendre riscos, això ha facilitat que el Cerdanyola tingués alguna ocasió clara, però els de Vilajoana han seguit buscant el gol de l’empat. La polèmica ha arribat amb un possible penal sobre Pastells que l’àrbitre no ha vist, i a deu minuts pel final Jordi Cano ha picat una falta a l’escaire de la porteria i ha aconseguit el gol de l’empat. L’alegria ha durat poc, perquè dos minuts més tard els locals han aconseguit el tercer i definitiu, i ha deixat l’Europa sense sumar cap punt aquesta jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *